29-03-2017

Iedereen heeft zijn eigen stijl als het gaat om de hals van een T-shirt. Ga je voor een ronde hals of voor een V-hals? Onze amigo's gingen op onderzoek uit en geven het antwoord in deze blog.
 

Ga jij voor een T-shirt met ronde hals?

Dit T-shirt kun je dragen in heel veel omstandigheden, bijvoorbeeld onder een trui of overhemd. Maar pas wel op voor de gouden regel. Een ondershirt hoort niet zichtbaar te zijn onder je bovenkleding. Keep Cool, in sommige omstandigheden kan dit juist weer wel.

Een T-shirt met een ronde hals is een perfecte keuze voor bijvoorbeeld in het weekend of wanneer je een vrije dag hebt. Ook kun je deze dragen onder een bomberjack wanneer je naar de kroeg gaat of gewoon naar je werk.

Het dragen van een T-shirt met een ronde hals zorgt ervoor dat je schouders extra benadrukt worden. Je kunt er zelfs breder van lijken dan je daadwerkelijk bent. Zo kun je de uurtjes in de sportschool makkelijk een keertje overslaan. Ook staat een T-shirt met een ronde hals goed bij mannen met een lange nek of juist een smal gezicht. Wist je trouwens dat de term ronde hals afstamt van de T-shirt stijl die gedragen werd door roeiers of bemanning van schepen?
 

Of toch een T-shirt met V-hals?

Zelfs al open je het eerste knoopje van je overhemd zal een T-shirt met V-hals onzichtbaar zijn. Het T-shirt met de V-hals is dus de perfecte onderkleding voor onder je overhemd. Natuurlijk ook de perfecte keuze wanneer je een trui met V-hals draagt.

Probeer je de illusie te creëren tussen lengte en hoogte? Of wil je juist een afslankend effect creëren? Keep Cool en ga voor T-shirts met een V-hals. Deze verlengen je nek optisch en geeft je gezicht een betere vorm.

Onze Smith T-shirts en Jones longsleeves met ronde hals en onze V-hals modellen Johnson en Davis zullen je niet alleen perfect staan, je kunt ook genieten van het zijdezachte en heerlijke draagcomfort. Wat je ook draagt, een Bamigo T-shirt zorgt ervoor dat jij je dag hoe dan ook goed door komt.

Bestel je bamboe T-shirts hier