04-08-2020

Je werkweek zit er weer op en je komt thuis na een gezellige vrijdagmiddagborrel. Tijd om dat pak uit te trekken en jezelf in comfortabele kleding te hijsen. De welbekende casual look. Over het algemeen zijn mannen al snel casual gekleed. Maar wat is dat nu precies, casual kleding en wanneer draag je het?

Wat is casual kleding en wanneer draag je het?

Letterlijk genomen is casual kleding ‘vrijetijdskleding’ zonder strenge regels en voorschriften. In de modebranche en het bedrijfsleven kortweg ook wel ‘casual’ genoemd. In feite dus alledaagse kleding die je thuis, op een verjaardag, naar de stad of op de informele werkvloer draagt en waar jij je op-en-top comfortabel in voelt.

Een casual look is voor mannen misschien wel de beste kans om hun persoonlijke stijl te laten zien. Stoer, gekleed of juist sober, je draagt waar jij je het meest comfortabel in voelt. Bij een casual look is het vinden van de balans tussen comfort en een eigen stijl van belang. Zulke stijl kan zowel modieus als functioneel zijn.

Nieuwe casual T-shirts gemaakt van bamboe

Casual T-shirts zijn hierbij een onmisbaar item in de garderobe van iedere man. Ga je dan liever voor een T-shirt boordevol kleuren en patronen of hou je meer van ‘clean’? Is clean helemaal jouw ding dan zijn onze nieuwe casual T-shirts een perfecte keuze. Vele subtiele eigenschappen samen maken deze T-shirts tot een rijk geheel. Een boorddetail op de mouw, contrasttape in de nek voor optimaal comfort, gedetailleerd geborduurd logo op de borst, subtiel labeltje aan de zijkant en een stiksel achter op de rug voor een perfecte pasvorm zorgen voor een simpel en tegelijkertijd rijk T-shirt. De nieuwe samenstelling van bamboe en biologisch katoen zorgt voor een extra sterke kwaliteit en maakt deze casual T-shirts geschikt als bovenkleding.

Waarmee combineren?

Hoewel deze bamboe T-shirts heerlijk zijn voor in de zomer vanwege het ademende comfort, doen deze het eigenlijk het hele jaar goed. Onze nieuwe bovenkleding is prima te combineren met een chino, lange of korte spijkerbroek en een sportieve dan wel nette sneaker. Afhankelijk van je stijl kun je deze ook combineren onder een blazer en een mooie pantalon. Comfortabel, simpel en toch netjes. Deze T-shirts geven net dat beetje extra aan je outfit.

Dit casual T-shirt heeft vele eigenschappen die het shirt speciaal maken. Naast de subtiele details en de unieke samenstelling van de stof mag je, zoals je gewend bent van ons, hoogwaardige kwaliteit en een heerlijk draagcomfort verwachten. De ademende werking en de extra lengte dragen bij aan het fijne draagcomfort. Om nog maar te zwijgen over de pasvorm. Kortom, comfortabel, zacht, stijlvol en in een relaxte fit. Welke kleur kies jij?

SHOP CASUAL T-SHIRTS