Blog

post image
Slim fit T-shirts versus loose fit T-shirts

Bij het kopen van een ondershirt is comfort een buitengewoon belangrijke pijler. De pasvorm van het T-shirt heeft onder andere een grote invloed op het draagcomfort. Wanneer kies jij voor een slim fit pasvorm en wanneer ga jij voor een loose fit?

Lees meer...

post image

Musthaves voor in je koffer

De vakantie staat voor de deur en dat betekent tijd om er lekker weer even tussenuit te gaan. Waar de reis ook heengaat, er zijn altijd een paar dingen die sowieso mee op reis gaan. Welke musthaves gaan mee in jouw koffer?

Lees meer...

post image

De zachtste naadloze sokken voor heren

Heb jij last van sokken die je continu voelt zitten vanwege de irritante naden en draadjes? Dan heeft Bamigo goed nieuws voor je. Wij beschikken namelijk over de zachtste naadloze sokken voor heren. Een onderdeel van het productieproces is “hand-linking”, dit zorgt ervoor dat de teennaad onzichtbaar en niet voelbaar is. Circa 90% van de consumenten weet niet wat ‘hand-linked’ betekent. We vertellen je er graag meer over.

Lees meer...

post image

Het beste voor je basics

Jouw bamboe basics blijven het langst mooi wanneer je je houdt aan de wasvoorschriften.

Lees meer...

post image

Kies jij ook voor heren boxershorts met lange pijpjes?

Boxershorts met lange pijpjes, onderbroeken met korte pijpjes en slips. Mannen die op zoek zijn naar comfortabel ondergoed hebben meer voldoende keuze bij Bamigo. Dat is belangrijk, aangezien iedere man zo zijn eigen persoonlijke voorkeur heeft. Ga jij voor slips, onderbroeken met korte pijpjes of voor het model dat het meest verkocht wordt: boxershorts met lange pijpjes?

Lees meer...

post image

Laatste kans!

Nog geen gebruik gemaakt van de actie in samenwerking met Windmill Shaving? De actie loopt nog maar een paar dagen. Lees hier hoe je nog mee kunt doen.

Lees meer...

post image

Bamboe VS katoen

De meeste kleding die we dagelijks dragen is gemaakt van katoen. En dat terwijl katoen eigenlijk helemaal niet zo milieuvriendelijk is. Daar heeft Bamigo iets op bedacht. Zij schoven katoen grotendeels aan de kant en gingen vol voor bamboe. Wat zijn nu precies de verschillen tussen bamboe en katoen?

Lees meer...

post image

Nog maar 10 dagen!

Heb jij nog geen gebruik gemaakt van de actie met Windmill Shaving? De actie loopt nog maar 10 dagen. Kijk snel hoe je nog mee kunt doen.

Lees meer...

post image

De keuze is reuze!

Wil jij graag afwisseling in je lade boxershorts? De collectie van Bamigo boxershorts is divers. Zo draag je iedere dag van de week een andere kleur.

Lees meer...

post image

Last minute vaderdagcadeau?

Heb je nog niets gevonden om cadeau te doen op deze speciale dag? Keep Cool, je bent nog niet te laat! De last minute tips voor Vaderdag bekijk je hier.

Lees meer...

post image

Perfect voor Vaderdag

Weet jij al wat je cadeau gaat geven met Vaderdag? Keep Cool! Verras je vader, man of vriend op Vaderdag met een stijlvolle set bamboe basics van Bamigo. Of mannen, laat een cadeautip doorschemeren bij je partner.

Lees meer...