Bamigo gratis scheren

Let op: Deze actie is voorbij! 

Nu bij je bestelling: Gratis luxe scheerset van Windmill Shaving. Afhankelijk van de grootte van je bestelling krijg je ook nog eens tot 11 naleveringen van 4 scheermesjes!

Vouchers Windmill Shaving

Hoe werkt het?

Het is simpel. Plaats jouw bestelling op Bamigo.com en ontvang automatisch een voucher met unieke code per e-mail. Deze kun je vervolgens verzilveren op de website van Windmill Shaving. Aan de hand van de grootte van je bestelling krijg je een van de volgende vouchers:

Voucher A: Bij besteding tot €75,- : Je krijgt gratis een luxe scheerset ter waarde van €17,50.

Voucher B: Bij besteding tussen €75,- en €100,- : Je krijgt gratis een luxe scheerset met 5 naleveringen van 4 scheermesjes ter waarde van €80,-

Voucher C: Bij besteding vanaf €100,- : Je krijgt een luxe scheerset met 11 naleveringen van 4 scheermesjes ter waarde van €150,-

Bij Windmill Shaving kun je periodiek scheermesjes ontvangen. De frequentie kun je zelf aangeven. Bij het gebruik van voucher B en C ga je een abonnement aan. Deze kun je op elk gewenst moment stopzetten. Na de gratis leveringen ontvang je nieuwe scheermesjes voor €12,50 per levering. Dit gaat via automatische incasso. Als je tevreden bent kun je dus de periodieke leveringen gewoon laten doorlopen.

Is het toch niets voor jou? Keep Cool! Je kunt op elk gewenst moment de leveringen stopzetten. Windmill Shaving zal je per email informeren wanneer de gratis leveringen gaan stoppen. Via deze email kun je aangeven of je de levering van scheermesjes wilt stoppen.

Heb je een voucher ontvangen?

Volg de stappen in de email voucher die je hebt ontvangen. De voucher is te gebruiken tot en met 30 september 2018. Heb je hulp nodig bij het verzilveren van je voucher? Je kunt contact opnemen met Windmill Shaving via 040 26 45 830 of service@windmillshaving.nl of hier klikken en de stappen volgen. Er wordt maximaal één voucher per klant verstrekt.

Wie is Windmill Shaving?

Windmill Shaving is ontstaan uit de overtuiging dat er nog wat ontbreekt bij de huidige scheer abonnementsservices. Zij zijn van mening dat ze op dat gebied nog iets kunnen toevoegen aan de kwaliteit, design en flexibiliteit. Net als Bamigo gaat Windmill Shaving ook voor de beste service en de meest hoogwaardige kwaliteit. Wij en zij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Vanuit dit perspectief is deze samenwerking ontstaan.

Actievoorwaarden

De uitgebreide actievoorwaarden vind je hier.

Bestel je bamboe basics hier