Keep Cool

Keep Cool, Bamigo

Keep Cool! Dat is onze slogan en daar zijn we trots op. En dat niet alleen, hij heeft ook nog eens een dubbele betekenis. Keep Cool, we delen ‘m graag met je. De letterlijke betekenis van Keep Cool is natuurlijk ‘blijf fris’. Maar de slogan staat ook voor: ‘maak je geen zorgen’. Is dat even toevallig. Met de onderkleding van Bamigo hoef je jezelf namelijk geen zorgen te maken, want het helpt transpiratievlekken voorkomen waardoor het textiel zijn frisse geur behoudt. Zeker weten dat Bamigo je beste vriend is.

Keep Cool Bamigo

Voorkom transpiratievlekken

Gaat er al een belletje rinkelen bij de merknaam Bamigo? Zoals onze merknaam misschien doet vermoeden, is alle onderkleding gemaakt van bamboe. Deze textielsoort neemt tot 70% meer vocht op dan gewone textielsoorten. Door zijn open structuur heeft bamboe de superkracht om veel vocht op te nemen. En ja, dat is in jouw voordeel. Onze T-shirts, tanktops, singlets, longsleeves, boxershorts, hipsters, slips en sokken blijven niet aan de huid plakken als het warm is. Gevolg: Je raakt niet oververhit. Zelfs niet bij die zenuwslopende sollicitatie of date. Maar ook in de winter laat Bamigo je niet in de steek. Dan zorgt de bamboe voor een lekker warme tweede huid, want het is een pak warmer dan katoen. Bamboe heeft niet voor niets de bijnaam 'aircokleding'.

Gewoon lekker fris

Geen vieze geurtjes meer? Dat is mogelijk met de onderkleding van Bamigo. Bamboe is antibacterieel en houdt dus niet van bacteriën en gaat daarom niet stinken. Met onze onderkleding ben je urenlang verzekerd van een fris gevoel.

Je beste vriend

Belangrijke sollicitatie? Zenuwslopende date? Keep Cool! Bamigo laat je niet in de kou staan. Snel even in de spiegel gluren of er transpiratievlekken zichtbaar zijn? Niet nodig. Geen zorgen meer over die vervelende transpiratievlekken. Bamigo helpt het voorkomen. Verpest geen dure kostuums meer want je overhemden blijven mooi. Vanaf nu is Bamigo je beste vriend in het dagelijks leven. Keep Cool, wear Bamigo!Bekijk de bamboe basics hier