Privacy Policy

In deze Privacy Policy wordt beschreven hoe Bamigo B.V. (hierna: Bamigo) de persoonsgegevens van zijn bezoekers van de website www.bamigo.com verwerkt.

1. Bamigo houdt zich te allen tijde aan de Wet bescherming persoonsgegevens en respecteert uiteraard je privacy. Over het algemeen verzamelen wij alleen informatie die niet direct tot jouw identiteit herleidbaar is.

2. Wij verzamelen verder enkel persoonsgegevens die je ons vrijwillig ter beschikking stelt, zoals NAW-gegevens, e-mailadres en/of telefoonnummer en betaalgegevens wanneer je met ons een (koop)overeenkomst aangaat of meer informatie van ons wil ontvangen. Deze gegevens zullen dan worden opgenomen in ons klantenbestand en eventueel in het eigen Bamigo account. Wanneer je deze gegevens aan ons verstrekt, zullen wij deze alleen voor die specifieke doeleinden gebruiken (tenzij hier anders vermeld).

3. Daarnaast kan Bamigo jouw persoonsgegevens (met jouw toestemming of als je klant bent geworden) eventueel gebruiken om je op de hoogte te stellen van producten of diensten die voor jou interessant kunnen zijn. Je kunt uzelf hier altijd voor afmelden via info@bamigo.nl

4. Het is altijd toegestaan Bamigo te vragen naar inzage in jouw persoonsgegevens, jouw gegevens te verbeteren, aan te vullen, te verwijderen of af te schermen wanneer deze gegevens onjuist, onvolledig of niet van toepassing zijn.

5. Ben je jonger dan dan 16 jaar dan heb je toestemming nodig van een ouder of voogd om je persoonsgegevens aan Bamigo te verstrekken. De ouder of voogd kan daarbij altijd vragen de aan Bamigo verstrekte gegevens te laten aanpassen of verwijderen.

6. Wij maken gebruik van cookies. Een cookie is een klein bestandje dat met pagina’s van onze website wordt meegestuurd en door jouw browser op de harde schrijf van de computer, smartphone of tablet wordt opgeslagen. Je kunt de plaatsing van deze cookies altijd weigeren door dit in te stellen in je browser.

7. Cookies worden door ons gebruikt om je voorkeuren, inhoud van je winkelwagen, en je accountgegevens te onthouden én om de inhoud van onze website speciaal voor je te kunnen personaliseren. Met die cookies houden we bij aan welke pagina's je op onze website een bezoekje brengt en welke zoektermen je hebt gebruikt. Dit combineren wij met andere gegevens, zoals de verwijzende website of zoekmachine, de dag en tijdstip van je bezoek en bepaalde technische gegevens, zoals browserinstellingen en het besturingssysteem. Deze gegevens komen allemaal samen in een profiel dat wij aanvullen bij ieder volgend bezoek van jou aan onze website. Als je al klant bent bij Bamigo, wordt aan het profiel ook bekende klantinformatie toegevoegd, zoals het productbezit of het aantal transacties dat in het verleden gedaan is. Het profiel bevat gegevens die maximaal 6 maanden oud zijn. Oudere gegevens worden automatisch uit het profiel verwijderd.

8. Bamigo maakt daarnaast gebruik van Google Analytics om een beeld te krijgen hoe jij en onze andere bezoekers deze website bereiken en hoe jullie deze gebruiken. Zo kunnen we onze website optimaliseren. Ook hier wordt gebruik gemaakt van cookies. Klik hier voor meer informatie over welke cookies precies bij Google Analytics worden geplaatst. Ook verzamelt Google Analytics specifieke informatie, zoals IP-adressen en browsergegevens, en brengt deze over naar en door Google opgeslagen servers in de Verenigde Staten. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien zij hiertoe wettelijk verplicht worden, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken.

9. Bamigo zorgt voor passende technische en organisatorische veiligheidsmaatregelen om de (door jouw verstrekte) persoonsgegevens te beschermen. Deel van deze zorgvuldigheid is het gebruik van Secure Socket Layer (SSL). Bij communicatie per e-mail kan de volledige gegevensbeveiliging echter niet door ons gewaarborgd worden.

10. Soms kan het nodig zijn je persoonsgegevens aan derden ter beschikking te stellen. Dat kan te maken hebben met de in deze Privacy Policy genoemde gegevensverwerkingen die in opdracht van en onder verantwoordelijkheid van ons zullen uitvoeren. Bijvoorbeeld om producten te verzenden of voor statistische doeleinden. In het kader van direct marketing doeleinden zullen we jouw gegevens niet aan derden verstrekken. Uitgezonderd wanneer we hiertoe verplicht zijn door de relevante wet- of regelgeving.

11. Bamigo heeft altijd het recht om deze Privacy Policy aan te passen.


Heb je nog vragen, neem dan contact op met onze klantenservice:

Bamigo.com

Telefoonnummer: 038 081 035
Whatsapp: 06 45 35 42 99
E-mailadres: info@bamigo.nl

Bamigo B.V.
December 2015

Bekijk hier de bamboe onderkleding