Retouren

Package Bamigo


Bij ons hebben kwaliteit en service een plaatsje op het erepodium. Daar sloven we ons graag voor uit. Toch niet tevreden over de T-shirts, tanktops, onderhemdjes/singlets, longsleeves, boxershorts, hipsters, slips of sokken? Keep Cool! Producten van Bamigo mag je binnen dertig dagen retour sturen. Je kunt deze omruilen voor een andere maat of je krijgt het aankoopbedrag terug. Voorwaarde is wel dat de producten onbeschadigd, schoon, ongewassen en verpakt zijn in de originele verpakking.

Opgelet: De kosten van de retourzending naar Brussel worden niet vergoed en zijn voor eigen rekening. De verzendkosten voor eventuele vervangende producten nemen wij wel voor rekening.

 
 

Hoe plaats ik een retouraanvraag?

Retouren is gemakkelijk en simpel. Volg de stappen hieronder:

 

1. Log in met je account en klik vervolgens op retouren aan de linkerzijde van de pagina.

 

2. Klik op plaats een nieuwe retouraanvraag.

 

3. Selecteer de betreffende bestelling waarvoor je een retour wil aanmaken.

 

4. Selecteer uit de lijst de producten (en eventueel het aantal) dat je terug wil sturen.

 

5. Kies of je een vervangend product wil ontvangen of een terugbetaling wil. Vervangend product? Geef in het tekstveld aan wat je als vervangend product wenst. Klik vervolgens op verzenden.

 

6. Je ziet vervolgens een retournummer in beeld. Klik op print retourformulier en voeg dit formulier bij de zending.

 

 

Waar stuur je de producten heen?

Je kunt de retourzending verzenden naar:

South Center Titanium, 4e verdieping

Place Marcel Broodthaers 8

1060 Brussel

België


Retouraanvraag ingediend? Zodra wij de retourproducten hebben ontvangen, krijg je een e-mail met bevestiging in je mailbox. Binnen een aantal werkdagen sturen wij de nieuwe producten of doen we de terugbetaling.

 

Hulp nodig?

Vragen over de retourprocedure? Onze amigo's van de klantenservice helpen je graag verder. Stuur je mailtje naar info@bamigo.nl.