Wasvoorschriften

 

Verzorg onze producten op de juiste manier

Zorg goed voor onze producten. Wassen kun je gewoon doen met warm water en de normale wasinstructies. Het verschil met katoen is dat onze producten GEEN wasverzachter nodig hebben. Bamboe is en blijft namelijk zijdezacht van zichzelf.


 

Wastemperatuur BamigoTip 1: Niet te heet

Wassen op 30 of 40 graden is meer dan genoeg. Hogere temperaturen zijn niet nodig. Doe je dit wel? Dan kun je de vezels van jouw product beschadigen.Bleekmiddelen BamigoTip 2: Gebruik geen bleekmiddelen

Het is niet nodig om chloor of bleekmiddelen te gebruiken bij het wassen van je Bamigo producten. Ook dit tast de vezels van de stof aan en is schadelijk voor je product.Kleuren

Tip 3: Kleur bij kleur

Sorteer al je witte shirts, longsleeves, tanktops, singlets, boxershorts, hipsters en slips en was deze met een wasmiddel voor stralend witte was. Gebruik voor de zwarte producten een wasmiddel voor de zwarte was. En je raadt het misschien al, voor de gekleurde producten is een wasmiddel voor kleurige was het beste om te gebruiken.

 
 

Strijken Bamigo

Tip 4: Strijken

Strijken is verleden tijd en niet meer nodig. Al onze producten zijn namelijk strijkvrij. Wil je toch jouw producten strijken? Dan kan dat zonder dat de vezels beschadigen.

 

 

Bamigo in de wasdrogerTip 5: Drogen

Ons advies is de producten niet in de droger te doen. Dit kan de vezel van het product beschadigen en dat zou zonde zijn. De wasdroger is dus overbodig.

 
 

Krimpen BamigoTip 6: Krimpen

Krimpen? Daar hoef je niet bang voor te zijn. De krimp van onze producten is bijna gelijk aan katoenen producten. Daar hebben we in het ontwerp van de producten al rekening mee gehouden. Wil je extra voorzichtig zijn? Houd dan een centrifuge stand van maximaal 600 toeren aan.