07.05.2021

En polotrøje til mænd er en uundværlig og alsidig tilføjelse til din garderobe. Det er et must-have, der kan bæres ved mange lejligheder. Der er to typer polotrøjer: jersey polotrøje og pique polotrøje. Jersey polotrøjen er meget afslappet på grund af det fine og lette stof, der blev brugt til at fremstille den. Pique polotrøjen er lavet med en strikketeknik kendt som pique, hvilket giver et fastere og tykkere stof, der giver et mere sofistikeret look. Pique polotrøjen finder den perfekte balance mellem elegant og atletisk, professionel og afslappet. Læs videre for at finde ud af, hvilke lejligheder der er perfekte til at have en pique polotrøje på.

Polotrøjer som professionelt tøj

Polotrøjen er det perfekte valg til afslappede forretningsmøder. Den er lidt mindre formel end en skjorte, men med en polo i den rigtige farve parret med de rigtige bukser, sko og tilbehør kan du opnå et sofistikeret, professionelt look. Gå efter dæmpede farver som blå, off-white eller grøn-grå. Kombinér din polotrøje med sko, bukser og et matchende bælte, og dit look er komplet.

Herre polotrøjer som fritidstøj

Er en afslappet T-shirt bare for almindelig? Vil du hellere gå efter noget lidt mere sofistikeret? En pique polotrøje er det perfekte valg til en afslappet fridag. Kombinér din polotrøje med jeans og sneakers, så er du klar. Gå efter farverige farver som grøn, lyserød og lyseblå for at gøre dit outfit til et ægte blikfang.

Den perfekte trøje til ferien

Udover at være ideel til forretningsmøder og din fritid er en polotrøjen også perfekt til rejser. Det er det ultimative valg til de afslappede timer på strand eller solterrasse, og det er lige så godt til en byferie. Kombinér den med shorts, loungeshorts eller svømmeshorts, og du har garanteret det rigtige outfit, uanset hvor du er.

Bambus polotrøjer

Vil du kombinere alle fordelene ved en polotrøje med stil, superblødt stof, ekstra længde og temperaturregulerende kvaliteter af bambus? Så er Bamigos polotrøje det bedste valg for dig.

Vores premium polotrøje er lavet i pique. Både krave og krop er lavet ved hjælp af denne strikketeknik af høj kvalitet. Dette sikrer et usædvanligt stilfuldt look. Ved at bruge ikke mindre end 70% bambus sikrer vi, at vores polotrøje er vidunderligt blød og føles fantastisk på huden, uanset hvilken lejlighed du har den på til. Vores stof forbliver fleksibelt, selv efter vask, i modsætning til andre pique polotrøjer.

En bambus polotrøje fra Bamigo er det ultimative inden for komfort. Vi har sørget for, at vores polotrøjer har ekstra længde i kroppen, så den er altid den rigtige længde, så du føler dig godt tilpas, uanset hvad du laver. Bamigo polotrøjer fås i blå, mørkeblå, lyseblå, off-white, lyserød, rustbrun, grøn og grågrøn.

SE ALLE FARVER