20.09.2017

Undertøj kommer i alle former og størrelser – fra forskellige materialer til forskellige typer. Hos Bamigo har tre typer bambusundertøj i vores kollektion. Alle boksershorts og underbukser fra Bamigo er silkebløde, absorberende og bevarer en frisk duft i længere tid. Hvad er helt præcis forskellen mellem disse tre modeller, og hvilken en er bedst for dig?

Paul

Paul boksershorts, en favorit blandt amigoerne. En standard, moderne model lavet af bambus. Denne model har længere ben og sidder en anelse højere i hoften. Paul-serien tilbyder et bredt udvalg af farver i den udvidede kollektion og er helt optimeret.

Mason

Vores Mason korte boksershorts er boksershorts med en moderne pasform. Denne model sidder lavere på hoften og har kortere ben. Mason boksershortsene kan fås i mange forskellige farvekombinationer, og disse boksershorts er også optimeret.

Clark

Underbukser, klassiske underbukser uden ben. Meget stilfulde og tilgængelige i sort og hvid. Den højeste kvalitet ned til mindste detalje giver dig helt perfekt komfort.

Hvilken type passer bedst til dig? Vælger du boksershortsene med længere ben, kortere ben eller underbukserne? Alt vores undertøj kan ses på webshoppen.

Til webshoppen