02.07.2019

Yay! Nye produkter i vores kollektion. Vores kollektion af James sokker er blevet udvidet med nye forskellige 4-pak. Vores tidligere kollektion bestod af 3-pak James sokker; vores nye kollektion består af 4-pak. Dette er ikke den eneste forskel i vores kollektion af sokker. Derudover har vi 4-paks glatte sokker, vi har også 4-paks sokker med forskellige unikke designs. Det er muligt at have dem på i sneakers, men også i pæne sko. På denne måde er der et passende par sokker eller et passende sæt sokker til enhver lejlighed.

PERFEKT KOMFORT

Selvfølgelig er disse sokker lavet af bambus, så du kan forvente den samme kvalitet som du plejer. Sokkerne er superbløde, har en perfekt pasform og føles sømløse takket være den flade søm. I en nøddeskal, en perfekt bærekomfort.

VIDSTE DU?

Har du ved et uheld taget to forskellige farvede sokker på, som du troede var samme farve om morgenen? Det kender vi godt! Nogle gange er farverne på vores James sokker tæt på en anden, og det kan være forvirrende. Alle vores sokker fra den nye kollektion angiver hvilken farve det er på indersiden af sokken. På den måde kan du matche de rigtige sokker, og du er sikker på at du har på matchende sokker om morgenen.

TIL DE NYE 4-PAK