• Bestilt før kl. 21.00, så bliver ordren afsendt i dag

  Bestilt før kl. 21.00, så bliver ordren afsendt i dag (Leveringstider 2-5 dage)

 • Gratis forsendelse fra 375 kr.

  Gratis forsendelse fra 375 kr.

 • 365 dages returret

  365 dages returret

 

Jouw toegevoegde waarde als Content Marketeer

Bij een e-commercemerk als Bamigo is de juiste content cruciaal. Als commerciële Content Marketeer wil je maar één ding: de doelgroep in beweging brengen met pakkende content en deze zo aanzetten tot actie. Je weet met jouw expertise een contentstrategie neer te zetten en deze uit te voeren op een wijze die precies weerspiegelt waar Bamigo voor staat.

Waar mag jij je expertise op loslaten?

In het kort: je gaat ervoor zorgen dat we via alle marketingkanalen en onze webshop de juiste boodschap overbrengen in de bijbehorende tone of voice. De volgende taken zijn je op het lijf geschreven:

Nieuwsbrief en automation e-mailings

Elke week weet jij onze nieuwsbriefabonnees te voorzien van nieuwsupdates. Je bent creatief in het bedenken van onderwerpen en deze uit te werken in een nieuwsbriefkalender. Met elk onderwerp weet jij dankzij jouw creatieve teksten de lezer in beweging te brengen. Daarnaast weet je de klant te informeren in de juiste tone of voice met alle andere e-mails, van orderbevestiging tot beoordelingsuitnodiging. Samen met de Online Marketeer ga je a/b-testen om te kijken welke e-mails het meest effectief zijn.

Blogs

Tweewekelijks schrijf je een interessante blog die de lezers helpen ons merk en product beter te leren kennen. Je houdt de lezer op te hoogte van nieuwe ontwikkelingen en actualiteiten. Dankzij jouw algemene kennis op het gebied van SEO zorg je ervoor dat de onderwerpen en teksten aansluiten op het zoekgedrag van de doelgroep. Je springt een gat in de lucht wanneer je ziet dat jouw blogs bovenaan de organische zoekresultaten in Google staan. Dat smaakt naar meer!

Productinformatie

Je weet op aantrekkelijke wijze onze producten en productcategorieën tot in detail te beschrijven op de website. Ook hier weet je precies waar de bezoeker naar op zoek is en verwerkt dat in je teksten zodat de potentiële klant niet anders kan dan een bestelling plaatsen.

Websitecontent

Of het nou gaat over het ontstaan van Bamigo, de missie, visie of kernwaardes, jij kunt deze op een beknopte maar doeltreffende wijze overbrengen. Wanneer het gaat over duurzaamheid zorg jij als woordkunstenaar dat de lezer niet kan stoppen met lezen tot de laatste zin.

Social media

Samen met de Creative Designer bedenk je voor en plaats jij posts op Instagram, Facebook en LinkedIn. Samen zorgen jullie voor een briljante contentkalender waar jouw content perfect aansluit op het visuele.

Met wie ga je werken

Het marketingteam bestaat naast jou uit een Marketing Manager, Creative Designer, Online Marketeer en Marketing Specialist DE. Samen zorgen we ervoor dat de hele doelgroep kennismaakt met Bamigo, het kledingmerk van de toekomst.


Wat heeft Bamigo te bieden?

Een functie binnen het meest vooruitstrevende bamboekledingmerk. Een moderne, informele werkomgeving met alle ruimte om jezelf maar ook het merk verder te ontwikkelen.

 • Je hebt een goed marktconform salaris met pensioensopbouw;
 • De mogelijkheid om in functie en salaris mee te groeien met Bamigo;
 • De mogelijkheid tot deels thuiswerken;
 • Je krijgt 25 vakantiedagen;
 • Breed ontwikkelingsbudget;
 • Meer bamboekleding dan je kwijt kunt;
 • De beste vrijdagmiddagborrels aan eigen bar;
 • Een kans om mee te doen met de culinaire uitvindingen van collega’s tijdens de lunch.

 

Dit ben/heb/kun jij:

Als Content Marketeer ben jij een commerciële goeroe die niet bang is de regie in handen te nemen. Je bent zelfsturend en kunt snel schakelen. Daarnaast heb/ben/kun je:

 • 3+ jaar relevante ervaring;
 • Ervaring binnen een e-commercebedrijf is een pre;
 • Op je cv prijkt hbo-opleidingsniveau, een marketing-/communicatie-opleiding is een pre;
 • Foutloos Nederlands spreken en schrijven. Daarnaast heb je een goede beheersing van de Engelse taal;
 • Je bent resultaatgericht met een ‘get things done’-mentaliteit.

 

Wie zijn wij?

Bamigo is hét premium kledingmerk van de toekomst. Een slow fashion gericht merk met kleding van duurzame materialen zoals bamboe, de meest hoogwaardige kwaliteit en met een optimaal draagcomfort. Daarachter staat een enthousiast, vooruitstrevend en hecht team. We zijn flink aan het uitbreiden en hebben grote ambities. De woorden van Anouk, onze collega van klantenservice:

 

"Wat Bamigo uniek maakt is het steeds opnieuw uitbreiden met innovatieve producten. Geen genoegen nemen met wat er is maar kijken wat er nog meer kan’’.


Interesse?

Wil jij deel uitmaken van een groeiend, internationaal merk met geweldige collega’s? Stuur dan je cv en een pakkende motivatie die beschrijft waarom jij bij Bamigo hoort naar [email protected].

Solliciteer nu