• Bestilt før kl. 21.00, så bliver ordren afsendt i dag

  Bestilt før kl. 21.00, så bliver ordren afsendt i dag (Leveringstider 2-5 dage)

 • Gratis forsendelse fra 375 kr.

  Gratis forsendelse fra 375 kr.

 • 365 dages returret

  365 dages returret

 

Jouw toegevoegde waarde als Sr. Online Marketeer

Bij een e-commercemerk als Bamigo is online marketing belangrijker dan ooit. En als Sr. Online Marketeer wil jij maar één ding: de doelgroep effectief bereiken en kennis laten maken met het kledingmerk van de toekomst. Dankzij jouw kennis en expertise weet jij alle onlinemarketingkanalen zo in te richten om dat doel te bereiken.

Waar mag jij je expertise op loslaten?

In het kort: je gaat de performance van alle onlinemarketingkanalen van Bamigo naar het volgende niveau tillen. De volgende taken zijn je op het lijf geschreven:

Google Ads

Je hebt de verantwoordelijkheid over alle Google Ads-campagnes (Search, Shopping, Display en YouTube). Je begint met het analyseren van de lopende campagnes en aan de hand van je bevindingen maak je een plan om de huidige strategie te optimaliseren. Vervolgens duik je zelf in de campagnes en werk je de strategie uit over de kanalen. Je springt een gat in de lucht van de eerste resultaten. Dat smaakt naar meer, gelukkig heb je alweer nieuwe kansen gezien.

Microsoft Ads

Dankzij je brede kennis in search advertising weet je dit ook toe te passen in de Microsoft-campagnes.

E-mailmarketing

Je zorgt ervoor dat de nieuwsbrieven en automation mails, geschreven door onze creatieve Content Marketeer, het beste resultaat behalen. Hiervoor gebruik je een automation tool voor e-mailmarketing, namelijk Spotler. Nog niet eerder met Spotler gewerkt? Met een passende cursus heb je dit zo onder de knie. Dankzij jou gaat elke nieuwsbrief er volgens planning uit en lopen de automation campagnes als een geoliede machine.

Social Media Advertising

Je bent geen expert, maar weet hoe social advertising in zijn werk gaat. Dankzij deze kennis kun je onze externe social mediapartner perfect aansturen. Je analyseert de resultaten en evalueert met hen de resultaten en KPI’s. Nu is het bijsturen en doorpakken.

SEO

Je weet precies waar een SEO-specialist zich mee bezighoudt en kunt ons extern SEO-bureau daarom van alle benodigdheden voorzien om Bamigo op alle relevante onderwerpen bovenaan in de zoekresultaten te laten shinen.

Rapporteren

Dit alles kun je rapporteren in Google Analytics/Datastudio/Excel/PowerPoint zodat ook de rest van het team kan meegenieten van je meesterwerken!

Met wie ga je werken

Het marketingteam bestaat naast jou uit een Marketing Manager, Creative Designer, Content Marketeer en Marketing Specialist DE. Samen zorgen we ervoor dat de hele doelgroep kennismaakt met Bamigo, het kledingmerk van de toekomst.


Wat heeft Bamigo te bieden?

Een functie binnen het meest vooruitstrevende bamboekledingmerk. Een moderne, informele werkomgeving met alle ruimte om jezelf maar ook het merk verder te ontwikkelen.

 • Je hebt een goed marktconform salaris met pensioensopbouw;
 • De mogelijkheid om in functie en salaris mee te groeien met Bamigo;
 • De mogelijkheid tot deels thuiswerken;
 • Je krijgt 25 vakantiedagen;
 • Breed ontwikkelingsbudget;
 • Meer bamboekleding dan je kwijt kunt;
 • De beste vrijdagmiddagborrels aan eigen bar;
 • Een kans om mee te doen met de culinaire uitvindingen van collega’s tijdens de lunch.

 

Dit ben/heb/kun jij:

Als Sr Online Marketeer ben jij een commerciële goeroe die niet bang is de regie in handen te nemen. Je bent zelfsturend en kunt snel schakelen. Daarnaast heb/ben/kun je:

 • 3+ jaar relevante ervaring;
 • Ervaring binnen een e-commercebedrijf is een pre;
 • Op je cv prijkt hbo-opleidingsniveau, een marketing/sales opleiding is een pre;
 • Analytisch zeer sterk en een strategisch inzicht;
 • Je bent resultaatgericht met een ‘get things done’-mentaliteit.

 

Wie zijn wij?

Bamigo is hét premium kledingmerk van de toekomst. Een slow fashion gericht merk met kleding van duurzame materialen zoals bamboe, de meest hoogwaardige kwaliteit en met een optimaal draagcomfort. Daarachter staat een enthousiast, vooruitstrevend en hecht team. We zijn flink aan het uitbreiden en hebben grote ambities. De woorden van Anouk, onze collega van klantenservice:

 

"Wat Bamigo uniek maakt is het steeds opnieuw uitbreiden met innovatieve producten. Geen genoegen nemen met wat er is maar kijken wat er nog meer kan’’.


Interesse?

Wil jij deel uitmaken van een groeiend, internationaal merk met geweldige collega’s? Stuur dan je cv en een pakkende motivatie die beschrijft waarom jij bij Bamigo hoort naar [email protected].

Solliciteer nu