Cookies

Verwerking van persoonsgegevens


In het kader van de dienstverlening legt Bamigo persoonsgegevens van zijn klanten vast. Deze worden door ons verwerkt ten behoeve van het aangaan van aankopen uit de webwinkel. Op verzoek zullen wij je inzage verschaffen in de persoonsgegevens zoals wij die geregistreerd hebben en indien noodzakelijk deze gegevens aanpassen. Daarvoor kun je een email sturen naar info@bamigo.nl
 

Je privacy

Bamigo is ervan overtuigd dat de bescherming van de persoonlijke gegevens van zijn klanten van essentieel belang is voor alle activiteiten. Persoonlijke gegevens van onze klanten worden dus met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld én beveiligd. Bamigo houdt zich in alle gevallen aan de eisen die de Wet bescherming persoonsgegevens stelt.
 

Webwinkel

Als je iets in de webwinkel bestelt, verstuur je je bestelling- en persoonsgegevens via een zogenoemde Secure Socket Layer (SSL). Dit is een moderne beveiligingstechniek waardoor anderen je gegevens niet kunnen inzien.
 

Gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies. Daarmee wordt inzicht verkregen in het gebruik van onze website. Dit zijn kleine tekstbestandjes die op je computer worden opgeslagen en gegevens van de surfer vastleggen. Wanneer je deze website op een later tijdstip opnieuw bezoekt, controleert de website of er op je computer een cookie van Bamigo aanwezig is. Op deze manier kunnen wij je bij een volgend bezoek herkennen. Je bent niet direct persoonlijk identificeerbaar aan de hand van de cookie. Als je jezelf niet registreert en verder ook geen persoonlijke gegevens op onze website achterlaat, weet de website alleen dat iemand met een specifieke cookie is teruggekeerd naar de website. De geldigheidsduur van de cookie is 6 maanden. Daarnaast maken wij gebruik van tijdelijke cookies die automatisch worden verwijderd als je de browser afsluit.


Waarom gebruiken we deze cookies? Om onze website voor jou nog gebruiksvriendelijker en efficiënter te maken. Dankzij een dergelijke cookie hoef je maar één keer in te loggen en kunnen je voorkeuren voor een bepaalde pagina worden vastgelegd. Verder gebruiken we cookies om gegevens te verzamelen over het gebruik van deze website. Zo bepalen we welke gegevens voor jou als bezoeker belangrijk zijn en welke niet en kunnen je informatie laten zien die voor jou interessant is.

Personaliseren van de website

Wij gebruiken software om de inhoud van deze website te personaliseren. Als je bijvoorbeeld webpagina's bekijkt over onze T-shirts of boxershorts dan krijg je daarna banners te zien over deze producten. Wij houden aan de hand van cookies bij welke pagina's je binnen deze website bezoekt en welke zoektermen je invoert. Dit wordt gecombineerd met andere gegevens, zoals de verwijzende website of zoekmachine, de dag en tijdstip van je bezoek en bepaalde technische gegevens, zoals je browserinstellingen en besturingssysteem. Deze gegevens worden vastgelegd in een profiel dat wij aanvullen bij ieder volgend bezoek aan onze website. Indien je al klant bent bij Bamigo, wordt aan het profiel tevens bekende klantinformatie toegevoegd, zoals het productbezit of het aantal transacties dat je in het verleden hebt gedaan. Het profiel bevat gegevens die maximaal 6 maanden oud zijn. Oudere gegevens worden automatisch uit het profiel verwijderd.


Je kunt voorkomen dat je surfgedrag wordt vastgelegd in een profiel door de cookie via je browserinstellingen te blokkeren of de reeds geplaatste cookie te verwijderen. Hieronder leggen wij uit hoe je dit kunt doen. Het blokkeren of verwijderen van de cookie heeft geen consequenties voor het internetbankieren omdat deze dienst werkt via tijdelijke cookies. Daarnaast delen wij je profiel nooit met derden.
 

Overig gebruik klantprofiel

Ben je klant bij Bamigo? Dan kunnen wij je profiel gebruiken wanneer we je via post, telefoon, sms of e-mail informeren over producten van Bamigo. Wanneer je bijvoorbeeld op de website interesse hebt getoond in boxershorts, dan kunnen wij je via e-mail of post een gerichte aanbieding sturen. Wil je dit niet? Neem contact op de klantenservice en zij maken dit in orde. De contactgegevens van de klantenservice vind je onder het kopje 'Vragen'.
 

Blokkeren van cookies

Je kunt je browser de opdracht geven alle cookies te accepteren of om je te waarschuwen wanneer een cookie wordt aangeboden. Je bepaalt dan zelf of je de cookie accepteert of niet. Zie hieronder de instructies per browser:

Hyperlinks

Onze website kan hyperlinks naar andere websites bevatten. Deze verbinding wordt wel getoetst, maar wij kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor de inhoud en privacyaspecten van deze websites. Dit privacy- en cookiereglement heeft geen betrekking op websites waarnaar verwezen wordt door middel van een hyperlink.
 

Inzage, correctie en wijziging persoonlijke gegevens

Je hebt het recht om op te vragen welke gegevens van jou door ons worden verwerkt. Wij moeten je dan binnen 4 weken een overzicht van jouw gegevens aanleveren. Je kunt bij Bamigo navraag doen door contact op te nemen met onze klantenservice. De contactgegevens van de klantenservice vind je onder het kopje 'Vragen'. Let wel op! Voor die navraag kunnen we een vergoeding vragen.


Ben jij van mening dat jouw persoonsgegevens feitelijk onjuist, onvolledig of niet ter zake dienend zijn? Of denk jij dat ze in strijd zijn met een wettelijk voorschrift? Je hebt het recht om ons te verzoeken je persoonsgegevens te verbeteren, aan te vullen, te verwijderen of af te schermen. In dat geval kun je tevens contact opnemen met onze klantenservice. De contactgegevens vind je onder het kopje 'Vragen'.
 

Nieuwe ontwikkelingen

De tekst van dit privacy- en cookiereglement kan aan de hand van nieuwe ontwikkelingen door ons worden aangepast. Zoals in het kader van wijziging van bedrijfsactiviteiten. Bezoek je onze website regelmatig? Wij adviseren je deze tekst zo nu en dan even door te lezen.
 

Vragen?

Heb je vragen over dit privacy- en cookiereglement? Neem contact op met de klantenservice via 020 261 17 88.